SAHABAT MAHASISWA UTARA

HALAMAN

20 Disember 2011

Dengarlah nasihat brader brader.

Salam perpaduan, salam muhibbah dan salam 1Malaysia.

Sebenarnya MU tak pasti kenapa malam nie penulis penulis kat MU nie rajin pulak nak update blog. Mungkin sejak sejak rating naik tadi kot. Eh?! Kisah AA nie not bad jugak kan? Hot gittew. Tadi tengah tengah blogwalking, MU terjumpa satu entry yang tak kurang menaruknya. Bila baca, hati yang meronta ronta marah nie jadi sejuk sikit dengan hasil penulisan brader kita nie. Jon tengok sikit apalah nasihat brader Jai kepada AA.

Nasihat daripada Brader Jai kepada AA.


Salam...Malaysia dikejutkan dengan 'keberanian' seorang insan bernama Adam Adli menurunkan gambar DS Najib di PWTC 
Ramai marah, Brader Jai tahu 
Namun perkara ini Brader Jai kira sebagai simbolik kepada keinginan anak-anak muda ini untuk 'menurunkan' kerajaan Barisan Nasional pada PRU akan datang. 
Namun harus kita ingat bahawa 
Bukan semua mahasiswa dan anak muda mahu kerajaan Barisan Nasional digantikan dengan Pakatan Rakyat pada PRU akan datang


Nasihat brader Jai nie ada lagi sambungannya yang boleh diikuti dengan klik link kat sini; Brader Jai.


Cool je nasihat dari Brader Jai nie. So AA, jadilah manusia yang lebih berhemah. Kalau taknak, pergi tukar je IC tu jadi bangsa lain. Tak layak langsung dipanggil Melayu. Tak cukup budi bahasa dan sopan santun. Ada ke masuk rumah orang lepas tu cabut langsir kat rumah orang tu. Gilo?!


Marah marah nie buat darah tinggi je kan? Nak tido dah, malam :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADAKAH ANDA BERSETUJU SEKIRANYA PTPTN DIMANSUHKAN?