SAHABAT MAHASISWA UTARA

HALAMAN

09 Januari 2012

901| PROVOKASI mereka di pagi hari

Salam Perpaduan, Salam Keamanan.

Ramalan dan andaian demi ramalan telah dibuat tentang himpunan pagi ini. Bila dalam keadaan macam ini, kita lebih kepada cenderung kepada andaian yang negatif. Betul? Apapun, prepare for the worst.

MU ada terjumpa link untuk tengok himpunan ini secara LIVE. Cuma rasanya, harap yang meng LIVE streaming janganlah terlalu fokus pada skrip-skrip yang ada. Siarkan realiti apa yang ada. Maklumlah, nak rakam 100,000 yang ada.

Jom tinjau-tinjau. Manalah tahu, ada rakan-rakan kita yang terMC daripada masuk exam hari ni ke?

Langit masih gelap| Ni pukul berapa ni dah kumpul ?








Bila sang suria bangun pagi,





Sesi agihan baju tu....


Anyone boleh tolong translate?

Free Anwar 901

Bertopeng AI| Dah macam aper dah

Hakim Pao| Tegakkan keadilan ?

Rakyat Hakim Negara| Institusi kehakiman dicabar ?

++++ eh, ada lagi ?
Adam Adli & Safwan Anang| Kehadiran yang memang dijangka.




Sumber gambar: PDRM, BH, Double Y.

Oops, jangan lupa petang ni perbincaraan di UPSI pula. Mungkinkah semua yang ada akan berarak ke UPSI pula?

Mungkinkah sebagaimana ramalan ini akan berlaku? <Ramalan CST>

p/s: Harap tiada apa yang buruk berlaku. Berkumpul, berhimpun dan bersurai dengan aman ya.






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADAKAH ANDA BERSETUJU SEKIRANYA PTPTN DIMANSUHKAN?